Actualització 17:03h  Acabo d’arribar de Vic, i he seguit les indicacions com he pogut, passant per Olivera i Enderrocades per entrar al c/Carme [de fet, els veïns avui si que podíem entrar i sortir, teòricament]. Però estan aixecant la vorera fluvial i no es pot. A partir de les 19:00, quan acabin, m’han dit que ja s’hi podrà entrar. Esteu avisats! – La senyalització fins arribar al carrer no és del tot dolenta. No n’escriuré un altre article, però si algú hi passa amb un “permanent” (o un bolígraf), que tingui l’amabilitat d’afegir la lletra “C” a la frase “Exepte veïns” [“excepte”]. Si continuen així, podríem regalar-los el “Digui, digui” en DVD. Algú el té o s’apunta a la col·lecta? Jeje

—-

Ahir, diuen, va ser un dia caòtic pel tall del carrer del Carme, tot i que el fet que no hi hagi col·legis i ja hi hagi gent de vacances va contribuir a minimitzar l’impacte del tall. Alguns conductors no sabien que estava tallat, i intentaven passar-hi. El resultat, que es trobaven amb una tanca al mig del carrer i havien de girar per Julià de Chia. I alguns veïns no havien vist els cartells penjats a cada porta del carrer on s’informava, des de divendres passat, que no es podria accedir als pàrquings de la zona tallada durant tot el dilluns mentre hi hagués obres.

A Diari de Girona publiquen una notícia explicant aquests problemes: “El tall de trànsit al Carme genera desconcert entre els conductors”. El Punt també se’n fa ressò: El pas pels carrers Sant Josep i el Carme de Girona ja està prohibit”.

Anuncis